DPHC organiseert unieke wedstrijd

4 mei 2009

De Dutch Paint Horse Club organiseert op 22 en 23 augustus 2009 een bijzondere wedstrijd, genaamd de 15th Anniversary Show 2009. Want…. de DPHC bestaat dit jaar 15 jaar!!

De wedstrijd vindt plaats op 22 en 23 augustus in Wanroij. De 15th Anniversary Show 2009 is een Paintorama. De wedstrijd wordt beoordeeld door 4 juryleden, iets dat bijzonder is voor een Nederlandse wedstrijd. De juryleden zijn:


 


– Marving (Butch) Carse, USA


– Kelly Boles Chapman, USA


– Dagmar Zenker, Germany


– Heiko Keuchel, Germany  


 


Naast de gebruikelijke paint klassen organiseert DPHC voor het eerst in Nederland een Color Class voor Tobiano en Overo. Daarnaast is er ook een Yearling Longe line, Walk & Jog All Breed én een Lead line voor jonge kinderen (ook voor alle rassen). Als laatste wordt er ook de NSBA Hunter, Pleasure Amateur/Open en Western Riding Open uitgeschreven.


 


Voor meer informatie: www.dutchpainthorseclub.com


 


 


 
DPHC organiseert unieke wedstrijd

1 april 2009

De Dutch Paint Horse Club organiseert op 22 en 23 augustus 2009 een bijzondere wedstrijd, genaamd de 15th Anniversary Show 2009. Want….de DPHC bestaat dit jaar 15 jaar!!

De wedstrijd vindt plaats op 22 en 23 augustus in Wanroij. De 15th Anniversary Show 2009 is een Paintorama. De wedstrijd wordt beoordeeld door 4 judges, iets dat bijzonder is voor een Nederlandse wedstrijd. De juryleden zijn:


 


– Marving (Butch) Carse, USA


– Kelly Boles Chapman, USA


– Dagmar Zenker, Germany


– Heiko Keuchel, Germany  


 


Naast de gebruikelijke paint klasses organiseert DPHC voor het eerst in Nederland een Color Class voor Tobiano en Overo. Daarnaast er is ook een Yearling Longe line, Walk & Jog All Breed én een Lead line voor jonge kinderen! (ook voor alle rassen). Als laatste wordt er ook de NSBA Hunter, Pleasure Amateur/Open en Western Riding Open uitgeschreven.


 


Voor meer informatie: www.dutchpainthorseclub.com