Deelnemers Austrian Futurity

20 augustus 2012

Op woensdag 29 augustus begint de Oostenrijkse Futurity in Wiener Neustadt. In de Futurity doen verschillende Nederlandse en Belgische ruiters mee.

3 YO Futurity


Rieky Young komt met twee paarden aan start in level 2, 3 en 4; Authentic Major (eig. Rieky Young) en Playintherein (eig. Jean-Pierre Goublomme). De Belgische Bernard Fonck komt aan start met twee paarden in level 4; Frozen Spook (eig. T. Manhke) en Queen Elisabet Rooster (eig. E. Picotto). Ernst Claassen rijdt Slide N Spook (eig. Steve Vannietvelt) in de level 2 en 3 Futurity. Matyas Gobert rijdt een paard van Koen Brutsaert in de Futurity; Lil Ruf Juice. Met Lil Ruf Wimpy rijdt Matyas in de 4-jarige Futurity. 

Ook doen er twee Nederlandse paarden mee aan de 3-jarige Futurity. Grischa Ludwig rijdt Fs Rio Good Gunner van Aniek Hagelaars in de level 4 Futurity. Sylvia Rzepka rijdt Von Diamond van Joke en Robert Overbeek in de level 4 Futurity. 
4 YO Non Pro Futurity
In de 4-jarige Non Pro Futurity komt Steve Vannietvelt aan start met Im Smart and Wimpy (level 1, 3 en 4) en Toosexy for Richocet (level 1 en 3). Piet Mesdagh rijdt RS Spat Man O War in de level 3 en 4 en Koen Brutsaert komt aan start in de level 1 Futurity met ND Gucci Gun.