CRI in Kreuth – Ed Gosen

8 april 2009

Ed Gosen heeft in de CRI met Commander Reminic een score van 141,5 gereden en met A Stylish Gallo een 138,5. Winnaar was Nico Hormann met Sparkles Pretty Gal, score 149!! Daarnaast kwam Ed Gosen aan start in de Limited Open en Intermediate Open klasse met beide paarden. Hein Pieter Okker kwam met A Stylish Gallo aan start in de Rookie.

CRI


Ed Gosen kwam zaterdagavond als 8ste aan start in de CRI met Commander Reminic. Hij reed een score van 141,5. Drie ruiters verder moest hij alweer met A Stylish Gallo in de bak! Beetje ongelukkige loting, maar niks aan te doen. Met A Stylish Gallo reed hij een score van 138,5.


In dit zware deelnemersveld is Ed uiteindelijke geĆ«indigd op de 6de en 11de plaats. Met deze score heeft hij wel met beide paarden voldaan aan de FEI-eis. Om te voldoen aan de FEI-eis moet je een score rijden hoger dan 68 (ofwel een 136 bij twee jury\’s zoals hier).


Gefeliciteerd!


 


Winnaar van de CRI was Nico Hormann met Sparkles Pretty Gal. Hij had een score van 149!!!


 


Limited/Intermediate Open


Ed Gosen reed in de Limited/ Intermediate Open met A Stylish Gallo (eigenaar Hein Pieter Okker) een score van 139,5. Even daarna kwam hij aan start met Commander Reminic (eigenaar Sharon Hooijkaas) en wist een iets betere score van 140,5 te rijden. Ook al zijn dit geen hele hoge scores, het was wel genoeg voor een 2de en 3de plaats in de Limited Open en een 5de en 6de plaats in de Intermediate Open!


 


Rookie


Hein Pieter Okker kwam op donderdag aan start met A Stylish Gallo in de Rookie. Met een score van 129 eindigde hij op een 22ste plaats.


 


Proficiat!


 


Klik hier voor alle uitslagen