Clinic Mark Shaffer

7 april 2009

Mark Shaffer geeft op 2 en 3 mei 2009 een clinic \’Drive & Balance\’ bij Ed Gosen Paints & Quarterhorses in Woudenberg! Mark Shaffer is één van de bekendste trainers uit Amerika. In totaal heeft hij samen met zijn klanten meer dan 200 World Show en Congress titels behaald. Je kan je nu nog inschrijven!

Nadat Mark zijn diploma aan de Universiteit van Oklahoma heeft behaald, heeft hij gewerkt als assistent trainer en manager voor diverse bekende ranches en trainers, zoals Steve Heckaman. Met Quarter Horses, Paints en Appalooses heeft hij diverse titels behaald op de World Show, Congress en Nationale shows. In 1995 is hij voor zichzelf gaan werk onder de naam Mark Shaffer Show Horses. Samen met zijn klanten heeft hij meer dan 200 World Show en Congress titels behaald.


 


In verband met het succes van de clinic vorig jaar en het enthousiasme van de deelnemers, heeft Mark aangeboden naar ons toe te komen en nog een keer met ons te werken.


 


Op zaterdag begint de clinic met een uitleg over de dynamica van de bewegingen van paarden en een eerste introductie met basis oefeningen, zoals “pivots”, “sidepasses”, etc. Op zondag gaat de clinic verder met een scala aan oefeningen en zal eindigen met de “serpentine” en de “contra galop”. Elke dag begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur.


 


Deelnemers met paard : Zaterdag en zondag  € 365,-
Als je wilt komen kijken:  per dag   € 35,-


 


Er is een klein aantal stallen beschikbaar voor 15 euro per dag. Een beperkt aantal deelnemers kan deelnemen aan de clinic (10). Als er is betaald, is je deelname definitief. Ruiters van 17 jaar en jonger is het dragen van een cap verplicht. Voor de andere deelnemers raden we een cap aan (eigen risico).


 


Als u meer informatie wilt over de clinic, neem dan contact op met  Francisca van der Poorte, Ed Gosen Paints & Quarterhorses: (0031)(6)29080035). Voor deelname aan de clinic, kunt u ons  een e-mail (Francisca@edgosen.com) toezenden en betalen als de deelname akkoord is. Alleen na betaling is deelname gegarandeerd.