Cira Baeck Reserve European Futurity Champion 2019

7 april 2019

Gisteravond is Cira Baeck Reserve Champion European Futurity L4 geworden met NF Shining Whiz (eig. Kim Windey & David Perneel) met de score 219,5. Mirko Midili heeft de Level 4 Futurity gewonnen met SG Icetopman, score 220,5.

Cira Baeck werd niet alleen Reserve Champion, maar ook werd ze 7de met Sailorsacrofpride BB (eig. R. Diedenhofen) met de score 217,5.
Bernard Fonck eindigde gisteren op de gedeelde 8ste plaats met Spook Sunburst (eig. Koen Symoens) met de score 217. Ann Fonck reed met Smart Little Ruffle (eig. Brigitte Steiner) een 214 en werd daarmee 18de in de finale.
Tiara van Dongen had zich geplaatst voor de level 2 finale, maar helaas reed ze met Tuf Shining Whiz (eig. Katie vd Auwera) een 204. Perrine Prevost reed het paard van Suzanne Scharroo in de Level 2 finale en met de score 211 werden ze gedeeld 10de.
Wim Vervecken had zich geplaatst voor de level 1 finale en met Electric Whiz GB (eig. Gino Bonneure) reed hij helaas een 205,5.

Grischa Ludwig heeft de Level 3 Open European Futurity gewonnen met Gunnanicya MM JB (eig. Alexandra Schmitz) met de score 219. In Level 4 was dit goed voor een gedeelde 3de plaats.
Giovanni Masi De Vargas heeft met Bugs At Nite (eig. M. Di Pierro) de level 2 Futurity gewonnen met de score 215,5.
De winst in level 1 ging naar Daniela Saupe met Smart N Surprising (eig. Daniela Saupe) met de score 215,5. Dit paard is een nakomeling van Just Miss Enterprise die met Nuith Linthorst in het zadel zeer succesvol was een aantal jaar geleden.

Klik hier voor de volledige resultaten.