Bernard Fonck wint Reining International De Lyon Open

5 november 2017

Vandaag is de $35.000 added Open Lawson Trophy verreden op de EquitaLyon. Bernard Fonck pakte met What A Wave (eig. Steve Vannietvelt & Gina de Pauw) de winst met de score 226! Hiermee bleef hij twee punten voor op Rudi Kronsteiner met Ab Peppy Diamond, score 224. Cira Baeck werd knap derde met Gunners Snappy Chic (eig. Piet Mestdagh) met de score 223,5.

Ann Fonck kan natuurlijk niet ontbreken en die reed dan ook met Gunnerlicious (eig. Steve Vannietvelt & Gina de Pauw) een 222,5 en daarmee werden ze 4de.

Bernard Fonck kwam ook aan start met Tari Whizin (eig. Chuck Klipfel & Sabine Lisec) en met de score 220 eindigden ze op de gedeelde 7de plaats. Cira Baeck reed met KR When In Rome een 218,5 en daarmee werden ze 12de. Dit geeft alweer het niveau van de Trophy aan. Jurgen Pouls kwam aan start met Royal Jac, maar ze reden helaas een 210.

Bernard Fonck and What A Wave (owned by Steve Vannietvelt and …

Le run de Bernard Fonck et What A Wave (appartenant à Steve Vannietvelt et Gina de Pauw), Champions du Quarter Dream Reining International de Lyon Open 2017, score 226 / The run of Bernard Fonck and What A Wave (owned by Steve Vannietvelt and Gina de Pauw), 2017 Quarter Dream Reining International de Lyon Open Champions, score 226

Geplaatst door Reining International de Lyon & NRHA European Derby op zondag 5 november 2017

Klik hier voor de volledige resultaten.