Bernard Fonck en What A Wave winnen met 231

9 september 2017

Gisteravond is de finale van de World Cup NRHA Bronze Trophy Open verreden. Er was een ongekend hoog niveau en de beste combinaties van Europa kwamen aan start. De finale is zelfs gewonnen met de score 231 en deze is gereden door de NRHA World Champion 2016 Bernard Fonck met What A Wave (eig. Steve en Gina Vannietvelt).

Grischa Ludwig was eerst nog aan de leiding met Nu Chexomatic (eig. Jan Point QH) met de score 230. Zij werden uiteindelijk tweede in dit zware deelnemersveld.

Ann Fonck reed ook fantastisch en werd derde met Made in Walla (eig. Sabine Lisec & Chuck Klipfel) met de score 229,5. Met Spook N Perla (eig. Golden Paint Ranch) reed Ann een 228 en dat was goed voor de vierde plaats.

Cira Baeck pakte de vijfde plaats met Gunners Snappy Chic (eig. Piet Mestdagh) met de score 225,5. Ook plaats zes, zeven en acht was voor België; Bernard Fonck reed met Smart N Sparkin (eig. Golden Paint Ranch) een 224,5, Ann Fonck met Gunnerlicious (eig. eig. Steve en Gina Vannietvelt) een 222 en Cira Baeck met KR When In Rome een 220,5 (eig. K. Roleska).

Ongelooflijk dat plaats 1 t/m 8, met uitzondering van plaats 2, voor België was!

Klik hier voor de volledige resultaten.