Belgium Futurity 2019 groot succes!

30 september 2019

De Azelhof in Lier was omgebouwd tot een prachtige Futurity locatie. Een week langs bereidde de internationale topruiters zich voor op hun rit in de Futurity. En spannend was het zeker, want er werd enorm goed gereden!

In de 3-jarige Open Futurity level 4 was het de Tsjechische Lukasz Czechowicz die er met de titel vandoor ging. Met Frozen Shining Gun (eigenaar K. Roleska) reed hij een 222,5. Met Copyride (eigenaar. K. Roleska) reed hij een 219,5 en met die score werd hij gedeeld tweede. Deze tweede plaats deelde hij met Ann Fonck die een 219,5 reed met Lil Trouble Spook (eig. Codan NV).

Matyas Gobert won level 2 en 3 in deze Futurity met ND Sansa Whiz (eig. Anne Tourney) met de score 217.
Tiara van Dongen werd mooi Reserve Champion in level 3 met Lil Sunrise Surprise (eig. Francesca Sternberg), score 216.
Level 1 champion was Gilles Huyghe met Grade Flash Star (eig. Pascale de Decker) met de score 216,5. Met deze score werden ze tevens Reserve Champion in level 2! Reserve Champion in level 1 werd Wim Vervecken met Late Nite Special (eig. J&J Comm) met de score 214,5. Hij deelde deze tweede plaats met Markus Suchting met Melli Yello Jersey.

In de 3-jarige Non Pro Futurity won Sharon de Groot met Tinsel Whizington de level 1 en 2 met de score 212,5! Level 3 & 4 Champion was de Duitse Stephanie Blessing met Dance Gotta Gun, score 214,5. Sharon werd mooi Reserve Champion in level 3 & 4.

In de 3&4 Year Old Open Futurity was het de Italiaanse Mirko Midili die de winst pakte in level 4. Met Big Code (eig. Dolly Syndicate) reed hij een 222. De Duitse Emanuel Ernst won Level 3 met I AM Charly (eig. Jacqueline Seger) met de score 221. Hij werd tevens Reserve Champion in Level 4 samen met Ann Fonck. Zij reed met Smart Little Ruffle (eig. Birgitte Steiner) ook een 221.
Tiara van Dongen won de Level 2 Futurity en werd Reserve Champion in Level 3. Met Double Blue Eyes Gun (eig. Julie Foguet) reed ze een mooie 219,5. Daniele Saupe reed met Smart N Surprising een 219 en daarmee wonnen ze Level 1 en werden ze Reserve Champion in Level 2.
Mooie scores dus in deze 3 & 4 -jarige Open Futurity!

In de 3&4 Year Old Non Pro Futurity was het ook de Duitse Stephanie Blessing die de hoogste score reed. Met Jacs Electric Girl reed ze een mooie 218,5. Met deze score won ze de level 3 & 4!
De Duitse Jenina Ketterer won met Roadgunner de level 1 & 2 met de score 217. Reserve Champion in beide klasses werd Emmalee Penha met CSG Tinsel Jo met de score 216,5.

Uiteraard zijn er nog veel meer combinaties die fantastische proeven hebben gereden! Klik hier voor alle uitslagen.