Ann Fonck, Gina de Pauw en Wim Vervecken pakken nog een titel!

8 juli 2017

Vandaag was de laatste dag van het NRHA EK 2017 in Polen. Gisteren eindigden we het bericht met het EK Youth 14-18 die op naam kwam van Nimroid Vannietvelt met Nic Ricochet. Silke Hendrix is Reserve European Champion Youth 13-under geworden met Lenas Tuff Chic, score 211. 

Gina de Pauw is European Champion Limited Non Pro geworden met Excxaliber, score 218. Luciano den Hertog pakte een gedeelde 3de plaats in deze klasse met Gumps Smooth Step BB, score 213.

Wim Vervecken is Co-Champion geworden op het EK Limited Open. Met Gettin Over You (eig. Janne Beate Melby) reed hij een 217,5. Hij deelde de Europese titel met Alicja Kula met Shining Whiz Olena (eig. K. Roleska). Mariska Hak pakte met Ripped Wrangler nog een mooie 5de plaats met de score 214.

Gina Maria Schumacher was oppermachtig in de EAC Non Pro klasse. Met Gotta Nifty Gun pakte ze de titel met de score 220,5. Met Sugar Jasper Chex werd ze Reserve Champion met de score 217,5. Lia Freriks pakte een vijfde plaats op dit EK met Ready For Revolution, score 215. Jana van den Bos werd zesde met Lil Ruf Whiz N Tag, score 214.
Gina Maria Schumacher won op vrijdagavond ook de Non Pro Trophy met Gotta Nifty Gun, score 223.

Ann Fonck is in de winning mood, want ze won vandaag ook het Europees Kampioenschap NRHA Open. Met Gunnerlicious (eig. Steve Vannietvelt & Gina de Pauw) pakte ze de titel met de score 227,5. Cira Baeck werd Reserve Champion met Gunners Snappy Chic (eig. Piet Mestdagh) met de score 227. De derde plaats ging ook naar België, want Bernard Fonck reed met What A Wave een 223.

De NRHA Open Trophy op vrijdagavond is gewonnen door Rudi Kronsteiner met AB Peppy Diamond (eig. Jenny Nixdorf), score 226,5. Bernard pakte hier de reserve titel met What A Wave (eig. Steve Vannietvelt & Gina de Pauw), score 224,5. Cira werd derde met KR When In Rome (eig. K. Roleska) met de score 223,5.