75 advertenties op de Market

7 maart 2011

Sinds kort is de WesternToday Market online. Hier kun je paarden te koop aanbieden, maar ook equipment, kleding, onroerend goed, machines en trailers. Zoek je een baan in de paardensector of heb je een zelf een vacature open? Dan kan je ook een advertentie plaatsen op de WesternToday Market. Er zijn al 75 advertenties geplaatst!

Om de \’Market\’ compleet te maken kunnen hengstenhouders ook hun dekhengst promoten. In de nabije toekomst is het ook mogelijk om je fokmerries te promoten.

De WesternToday Market is compleet geautomatiseerd. Om de advertentie op de marktplaats te bekijken ga je naar het menu links en klik je op Market. Vervolgens klik je op \’Advertentie overzicht\’. Je kan een bepaald zoekwoord intypen, prijsrange aangeven en natuurlijk de categorie kiezen. Vervolgens kan je verschillende zoekopties aanvinken. Zo kan je gemakkelijk en snel de juiste advertentie vinden. Wil je een advertentie plaatsen op de WesternToday Market? Klik dan op \’registreren\’ en volg de instructies. Als je al geregistreerd bent, dan kan je op \’inloggen\’ klikken. Kies de categorie waarin je een advertentie wilt plaatsen en volg de instructies. Nadat je alle informatie hebt ingevoerd kan je de foto\’s toevoegen. Binnenkort zal het ook mogelijk zijn om video\’s te plaatsen.

We zijn continu bezig om de WesternToday Market te verbeteren en vragen je dan ook om je opmerkingen/tips naar ons te mailen. Mocht je een dringende vraag hebben dan kan je ons altijd mailen op info@westerntoday.nl. We zullen je z.s.m helpen.

De eerste periode is het gratis om een advertentie te plaatsen. In een later stadium zal er een kleine bijdrage gevraagd worden. Dus plaats je advertentie of speur rond op de WesternToday Market!