3 YO Open Belgium Futurity

29 september 2018

Gisteravond is de Open Belgium Futurity voor 3-jarige paarden verreden. In totaal kwamen er 43 combinaties aan start en er waren vier verschillende levels. De L3 en L4 is gewonnen door Stephan Rhode met Eclipsolena (eig. Anja Deutzmann) met de score 223,5. Tiara van Dongen pakte de winst in de level 2 met Tuf Shining Whiz (eig. Katie vd Auwera) met de score 220,5. Petra van Ede reed met Zannatrashya (eig. Susanne Duiker) een 217 en daarmee won ze level 1.

Een 217 was nodig om in de top tien te eindigen van level 4. Grischa Ludwig werd na Stephan Rhode tweede met Alpha Top Gun (eig. Fabienne Kuratli – Suter) met de score 222,5. Met HA Whizzing Spark (eig. Stefanie Kuenzli) reed Grischa een 222 en daarmee werd hij gedeeld derde. De 3de plaats deelde hij met Cira Baeck met Sailorsarcofpride BB (eig. R. Diedenhofen). Met Sparksmokinangel RD (eig. R. Diedenhofen) reeed Cira een 221,5 en daarmee pakte ze de 5de plaats.
Verder zien in top tien zagen we uiteraard Ann en Bernard Fonck, maar ook Dominik Reminder en Rudi Kronsteiner.

Tiara van Dongen pakte de winst in Level 2 en werd Reserve Champion in Level 3. Petra van Ede won level 1 met Zannatrashya en haar 217 was ook goed voor een tweede plaats in level 2 en een 4de plaats in level 3.
De 3de plaats in level 2 werd gedeeld door drie combinaties met de score 215,5; Jurgen Pouls met Kathys Bodygun (eig. Svea Beeck), Niklas Ludwig met Jerseys Dutch Lady (eig. Aniek Hagelaars) en Iain Bethke met CS Gun Be Ready.
Niklas werd met Jerseys Dutch Lady van Aniek Hagelaars ook nog gedeeld tweede in level 1 met Iain Bethke. Op de vierde plaats zien we Palden Allon Schooneman met Mynicknameseinstein (eig. Marcel Ortgiess) met de score 214. Petra van Ede reed met Reddies Lil Cash (eig. Suzanne Scharroo) ook een 214 en daarmee werden ze ook gedeeld vierde.

Klik hier voor de volledige resultaten.