23 classic Non Pro en Open Trophy

3 juni 2012

Gisteren is de Limited Non Pro, Intermediate Non Pro en Non Pro Trophy verreden op de 23 Classic. De Non Pro is gewonnen door Manuel Bonzano met Great Sun Burst, score 221. Met dit paard is Bernard Fonck tweevoudig NRHA World Champion. Fonck heeft zelf met Sail On Top Whizard de Open Trophy gewonnen, score 227,5.

Piet Mesdagh heeft met Ghost Buster Chex een 213,5 gereden. Hiermee eindigde hij op de 11de plaats in de Non Pro en een 5de plaats in de Intermediate Non Pro. Steve Van Nietveld heeft met RC The Chicster een 209,5 gereden. Hij eindigde op een gedeelde 6de plaats in de Limited Non Pro. Bernard Fonck heeft met Sail On Top Whizard een superscore 227,5 gereden. (eig. Danny en Mireille Cerato) Hiermee wonnen ze overtuigend de Open Trophy. Ann Fonck heeft met Smart Furys Remedy (eig. Karolien Hendrikse) een 222,5 gereden en hiermee eindigde Ann op een derde plaats. Grischa Ludwig kwam aan start met Custom Del Cielo (eig. De Bruin Reininghorses). Met de score 222 werd Ludwig gedeeld vijfde. Fonck kwam ook aan start met Cattlemans Cash (eig. BVBA Van Roosbroeck & zn). Met de score 221 werden ze 10de in dit sterke deelnemersveld.

 

Ernst Claassen heeft met Gallo Step (eig. Steve van Nietveld) een 219 gereden. Dit leverde een prachtige tweede plek op in de Intermediate Open. Miriam Gensicke reed Lena Conquistador naar een 216. Ze eindigde op een gedeelde 7de plaats in de Intermediate Open. Olivier van den Berg kwam aan start met Ro Smart As Flash en reed een 210 (eig. Arjan vd Watering). Matyas Gobert reed met Lil Ruf Wimpy een 207,5 (Koen Brutseart).